Kinézetet készítette: Noricii.

2013. augusztus 10., szombat

Sziasztok!
A blog szünetelni fog az elkövetkezendőkben. Szívem szerint bezárni szeretném, de idővel hátha jobban leszek, és újra kedvem támad az írásához.
Nem hoztam részt nagyon régóta, de most már még úgy sem fogok, mivel szörnyű veszteség ért. Nem akarok részletes beszámolót, annyi a lényeg, hogy elvesztettem az édesapámat. Ritka kapcsolat volt közöttünk, és most padlón vagyok.
Remélem megértitek. Bízom benne, hogy egyszer még örömet szerezhetek nektek az írásommal.
Köszönöm az összes kommentet, feliratkozót. Köszönök mindent!
Adri xx

21 megjegyzés:

  1. Sziia!!
    Nagyon sajnálom ami történt:( Remélem idővel jobb lesz!! Részvétem! Pihenj sokat és foglalkozz a családoddal!!

    Ölel, Moo*-*

    VálaszTörlés
  2. Drága Adri!
    Részvétem az apukád miatt, és remélem mi hamarabb kihevered!
    Ezek után senki nem szólhat egy rossz szót sem, így teljesen megértem döntésedet!
    Jobbulást kívánok neked! :)
    xxBekkaxx

    VálaszTörlés
  3. Úr isten! Teljesen megértünk Adri, szeretünk, nincsen semmi baj, mi itt vagyunk neked! Nagyon sajnálom az Édesapádat, őszinte részvétem. Sajnos én is tudom milyen, ha egy szerettedet elveszted, úgy hogy teljesen együtt érzek veled! Kitartás!!

    Ölel,
    Patricia F.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon sajnálom!!! Én is elvesztettem az édesapámat 7 éve:( Kitartás és pihenj sokat!!
    Őszinte részvétem!
    A bloggal meg semmi baj, mi majd itt várjuk majd a részt sok szeretettel!;)

    VálaszTörlés
  5. Szia!(:
    Részvétem apukád miatt!
    Minden rendben lesz hidd el!(: xx

    VálaszTörlés
  6. Őszinte részvétem. Ha úgy érzed fejezd be a blogot. Nem mintha nem örülnék a folytatásnak, de szerintem most ez egyáltalán nem fontos. Mármint neked. Remélem idővel jobban leszel. Nagyon sajnálom.

    VálaszTörlés
  7. Drága Adri!
    Fogadd őszinte részvétem az apukád miatt!
    A döntésedet szerintem mindannyian megértjük, belegondolni sem merek milyen nehéz időszak ez neked. Remélem egyszer még úgy döntesz, tovább folytatod az írást, kivételes tehetség vagy, mi visszavárunk. A te blogodat olvastam elsőnek, és az adta meg a kezdő löketet, hogy én is belevágjak. Te kommenteltél először az első blogom béna első bejegyzéseihez, itt az idő, hogy megköszönjem: Köszönöm szépen!
    Remélem egyszer újra nekifogsz az írásnak, és olvashatunk még tőled.
    Maradj erős!
    Nessa. xx

    VálaszTörlés
  8. Szia Adrii! Őszinte részvétem, és minden jót! Meglepi nálam, remélem valamennyire feldob azért...: http://letmeloveu1dfanfic.blogspot.hu/p/dijaim.html

    VálaszTörlés
  9. Édes istenem! Nagyon sajnálom és tényleg őszinte részvétem!! Én teljesen megértelek és szerintem mindenki nevében beszélhetek ha azt mondom, melletted leszünk. Stay strong!! Várni fogunk rád és nem hagyunk cserben :)))

    VálaszTörlés
  10. sziia most találtam rá a blogodra miután a Lisásat is mostanra olvastam végig de oda gondoltam már nem komizok mert azt már sajnos rég befejezted:) nagyon tetszik ez a blogod is de teljes mértékben megértem ha nem folytatod. Èn se tenném a helyedben. Ismerem az érzést ami valószínű téged is elkapott..Remélem hamar jobban leszel őszinte részvétem bár nem tudom mi történhetett pontosan,sejtem,de remélem rosszul. Jobbulàst és sok-sok puszi amiért annyiszor megsirattàl a masik blogoddal de persze csak jó értelemben:) Ezután sem törlöm a könyvjelzőmből a blogod, reménykedve várom hátha újra tudod folytatni,de persze teljesen megértem ha nem:) na bocsánat a hosszú monológomért de tudd hogy mi itt vagyunk neked,az olvasóid akik szeretnek és imádják az írásodat:) és mégegyszer részvétem..

    VálaszTörlés
  11. Szia.
    Én teljesen meg tudlak érteni hisz én is vesztettem már el valakit a családomból és hidd el ha most nem is de idővel jobb. Nem azt mondom hogy most azonnal jobban fogod érezni magad de az idő segít ha nem is a felejtésben de a tovább lépésben igen. Most az a lényeg hogy megpróbált feldolgozni ami történt. Kitartás!

    VálaszTörlés
  12. Szia! Az első blog amit elolvastam az a Te blogod volt, a Lisás. Nagyon tetszett, és általad jöttem rá, hogy írhatnék én is. Az édasapád miatt részvétem. Remélem nemsoká lesz elég erőd, és energiád, hogy folytasd ezt a blogot. Ha nem, akkor persze, szerintem minden olvasód meg foglya érteni. Ezek után csak ennyit tudok mondani: Stay strong!
    xxLulluxx

    VálaszTörlés
  13. Tudom mit érezhetrsz ez velem is megtörtént.....már 1 éve(de ez melékes) hidd el vmikor egy picivel jobb lesz és legyél pozitiv (hidd el ő is ezt akarná(: )

    VálaszTörlés
  14. Adri!
    Ma kezdtem csak el olvasni a blogodat, a Lisás blogot már egy ideje elolvastam, de erre csak most találtam rá. Ameddig csak érzed, szüneteltesd a blogot. Az apukáddal kapcsolatban részvétem, én is elvesztettem őt 9 évesen (4 évvel ezelőtt), így tudom, mit érzel, köztünk is nagyon jó kapcsolat volt. A fájdalom sosem fog elmúlni teljesen, mindig ott lesz benned, de idővel egy kicsit, de csak egy nagyon kicsit jobb lesz.Teljesen átérzem azt, amit te is érzel.
    Tényleg remélem, hogy folytatni fogo egyszer ezt a blogot, mivel kár lenne, ha befejezetlenül maradna!

    xx

    VálaszTörlés
  15. Szia Adri. :D

    Ennek a blognak, illetve a Lisás-nak is küldenék egy-egy díjat. itt megtalálod mindkét jelölésedet: http://hat-az-ugy-volt.blogspot.hu/2013/08/az-elso-dijam.html
    Mindkét blogodat imádom, te is azok közé a kivételes írók közé tartozol, akik értelmesen írnak, úgy, hogy a részek kötődjenek egymáshoz, és nem minden egy rész alatt történik, hanem az izgis részekre várni kell egy kicsit. :D

    VálaszTörlés
  16. Kedves Adri!
    Szia!Nem hiszed el, de a Lisás blog volt a kedvencem, (ezt még nem olvastam) és amúgy is az volt életem legelső blogja amit elolvastam! :) Tudnod kell, hogy tömérdek Harry-s blog van, ezért már bele sem kezdek amibe látom, hogy ő a "fő" szereplő, és sok Zayneset, Nialleset olvastam (imádom az olyan blogokat) de a tiéd, az valami különleges!Azóta sem olvastam jobbat,(pedig nem 10-et nem 20-at elolvastam azóta) és hiszed vagy nem, az utolsó 2-3 részt végig bömböltem!Nem sírtam, szó szerint zokogtam!Én nem vagyok az az érzékeny lány, hogy egy olvasás meg tud ingatni, de a tiéd....fantasztikus! :)Mindig emlegetem, hogy mennyire jó és a kedvencem!Tényleg csodálatosan írsz! :) Sokszor szinte leestem a székről a röhögéstől, néha pedig könnyfátyol takarta a szemem, de azt is gyorsan kitöröltem, hisz' olvastam! :) Miattad kezdtem én is írásba, de sokszor végigfutott az agyamon, hogy bezárom, mert sosem tudok fele annyira sem jó lenni mint te!De nekem is van támaszom (akár csak 2-3)de nekik mindig szívesen írok és sokszor az egész napom feldobja egy-egy szó!Remélem én is segítettem neked! :) Ami pedig az apukádat illeti, nagyon sajnálom, tudom ezzel nem érek el semmit, de azért leírom!Tudom, hogy szörnyű és ilyenkor ezek csak üres szavak, de hidd el, mi segítünk! :)Remélem minél előbb folytatod a blogod, én is el fogom olvasni (amit eddig nem tettem) de most ezt is el fogom olvasni, hisz' biztos ez is csodálatos lesz! :) <3 Nagyon szeretem a blogjaid!Tényleg fantasztikus lány vagy, csodállak! :)
    Millió puszi, és egy nagy ölelés: Csengitől! <3 :)

    VálaszTörlés
  17. SZia!!Részvétem!
    Teljesen megértelek! De remélem ha jobban leszel még folytatod ezt a csodálatod blogot mert imádomm!! Egyik kedvencem!:)♥És bocsi, hogy csak most írtam..:|
    Puszi, Nati

    VálaszTörlés
  18. Szia! Részvétem.! Én nyolc éves koromban vesztettem el édesapámat, teljesen átérzem a helyzeted... A blogod viszont..egyszerűen fantasztikus.!!!(bocsi hogy még csak most írok)

    VálaszTörlés
  19. SZIA!
    hogy vagy?
    mikor lesz kövi rész?

    VálaszTörlés
  20. Őszinte részvétem!El sem tudom képzelni,hogy milyen érzés lehet.Fel a fejjel.<3

    VálaszTörlés