Kinézetet készítette: Noricii.

2013. március 30., szombat

Sziasztok!:)
Az a harci helyzet, hogy megint részeltolódás lépett fel, bármennyire is nem szeretném. Ma estére ismét foglalt lettem, sőt holnap egész napra is, de ettől függetlenül a holnapi esti órákban megpróbálom feltenni a friss fejezetet. Az utóbbi időben felpezsdült az életem, még én sem tudom miért, de nincs ellenemre.
Akinek már csak pár nap van hátra a szünetből az még pihenjen gyorsan és sokat, akinek pedig most kezdődött el - mint nekem - az élvezze ki az egészet.;) xoxo♥

23 megjegyzés:

  1. Ezt nem hiszem el!Itt várunk mindig és nem jön a rész!Akkor miért nem szombat helyett vasárnap hoznád az új részt!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mint mondtam, nem azért nem hozom, mert nem akarom, hanem mert nem tudom. De ha ti azt szeretnétek, hogy mindig vasárnap hozzam, hát legyen. Nekem aztán édes mindegy. :)

      Törlés
  2. miért nem kezded el előbb? miért vasárnap kezded el.. amikor szombatra ígéred?!

    VálaszTörlés
  3. Fogd be a szádat! Biztos te is késtél már akárhonnan! Ha nem tetszik ez a rendszer, akkor ellehet innen menni és nem muszáj olvasnod a blogot! És Adri, tőlem még akár hétfőn is hozhatod ugyanannyira fogom várni!:)

    VálaszTörlés
  4. Egyetértek az elöttem szoloval! Várom a kovi részt*-* :))

    VálaszTörlés
  5. Ne foglalkozz vele¡ nagyon várom a kovi reszt!

    VálaszTörlés
  6. Ha nem bírod kivárni akkor nem muszáj olvasni.Akkor hozza a részt amikor ő akarja. Honnan tudod hogy mit csinálhat?Ha baj lehet azért nem hozza , nem tudhatod.
    És aki meg szereti azt kivárja , akármikor hozza.
    Adri várjuk a részt és akkor írod meg amikor szeretnéd♥♥xxxxx

    VálaszTörlés
  7. Akkor hozod amikor tudod és szeretnéd én mindig várom...<3

    VálaszTörlés
  8. Amúgy meg tényleg... ez nem egy számlabefizetési határidő, amit nem léphetsz át, mert ha ki futsz az időből lekapcsolják az áramot a házadban... Sok blog nem is állít ki határidőt, csak úgy meglepetésszerűen felpattannak egy résszel, akkor amikor az írója úgy gondolja, szóval szerintem sem kéne itt kiakadni azért, mert pár napot késik. Vagy akkor olvasd az új részeket mindig szerdán, és akkor biztosra nem kell "hisztizned" amiatt mert nem jött "időben" az új rész.

    VálaszTörlés
  9. Szerintem sem várhatják el egyes olvasók,hogy akkor jöjjön a rész amikor ők akarják.
    De azért légyszíves siess!De persze csak amikor tudod hozni.

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Lesz ma rész vagy holnapra várjam/várjuk??? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Lett volna ma, de nagyon felbaszták az agyam, szóval holnap fogom befejezni.
      Megértéseteket köszönöm.
      xx.

      Törlés
    2. Ma lesz még akkor rész? És ha igen kb mikor? Csak h frissítgessek e :)) Nagyon szeretem a blogod és nekünk szívesség h írod :) xx

      Törlés
  11. Engem egyeltalán nem zavar ha késöbb hozod. Legalább van miért várni a holnapot. XD J

    VálaszTörlés
  12. Szánalnas, hogy névtelenül irogatjátok ezeket... Legalább vállalnátok fel a neveteket. Amugy meg nem mindenki èrhet rá. Bármi közbe jöhet, szerintem ezèrt nem kéne leszólni. Amugy meg már nagyon várom az új részt imádom a blogodat, nem csak ezt, hanem a többit is. *.* :DD

    VálaszTörlés
  13. Bocsi, hogy eddig nem írtam csak hát azt hittem írtam:) és most jöttem rá hogy egy másik bloghoz írtam!:)Nagyon várom a kövi részt!

    VálaszTörlés
  14. (bocsesz hogy névtelenül írok, de nincs google fiókom - egyenlőre - ) nem muszáj mindig kiírnod, hogy mikor lesz a kövi rész, tudunk mi várni rá! (ha meg valaki annyira unbusy, hogy nem tud mit kezdeni magával, az magára vessen!) xx

    VálaszTörlés
  15. Szerintem akik ezeket írták azoknak kéne blogot írni és akkor rájönnek hogy nem is olyan egyszerű. Én is írok egyet, de van hogy semmi időm nincs és írni nem tudok. Ráadásul vannak blogok, ahol havonta hoznak részt.


    Egyébként nagyon tetszik a blogod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetertek veled! Nagyon nehéz!
      Amugy mi a blognak a neve???
      Es kirol szol?!

      Törlés
    2. 2 barátnőm olvassa csak, mivel nem igazán bírom a kritikát, de én elég kritikus vagyok, ezért van hogy sokáig nem is írok részt, mert saját írásom nem tetszik.

      Leginkább Zayn-ről szól, de van benne szó Liam-ről is.

      http://iloveyouforeveryoung.blogspot.hu/

      ha elolvasod és ha van valami véleményed nyugodtan jelölj be fb-n és írj.(http://www.facebook.com/edina.sima1) :)

      Törlés
  16. *KEEP CALM and WAIT FOR ADRI*

    VálaszTörlés
  17. Névtelen vagyok, bocsi... nincs fiókom, eddig nem volt rá szükség, de most már túl sokan írtak... Egyet értek veled, hogy van életed és közbe jöhet bármi. Imádtam az előző blogod és ezt is szeretem, viszont nem bántásból de szerintem az a 'Következő rész' sáv hülyeség. Akit (sokakat) érdekel a blogod, az úgy is figyelemmel kíséri és neked sem kéne aggódnod, hogy 'elkésel' a résszel. Nem bántásból írom tényleg. Várom a következő részt, bármikor is jön :)

    VálaszTörlés